marți, 18 august 2009

Impresii

Impresii... a-ti face o impresie... a fi impresionat.
Ce inseamna toate astea.
Intri in posesia unui nou obiect. Ai impresia ca e bun. La urma urmei e o marca... redutabila. Este nemtesc. Uite scrie Germany pe el. A.. dar mai scrie ceva. Sa citim tot.... Designed in Germany. Made in Vietnam. Ups... deja a sarit un buton putin in afara. Designul ma-si!
De fapt... nu e vina designului... e vina prietenului. Care dand impresia ca se pricepe, a vrut sa iti formeze o impresie pozitiva despre respectivul obiect.

Lucrez de vreo 4 ani de zile cu un om despre care am avut impresia ca e un om ok. A fost o impresie. De dimineata vorbesc la telefon... suntem oarecum parteneri de afaceri. Omul inecpe sa urle la mine ca din gura de sarpe cum ca nu stiu ce hartii nu i le-am dat. Le avea pe mail de vreo 2 luni. Le-a gasit. Nu a stiut sa isi cera scuze. Deja are o lista lunga si intortocheata in care ii pomenesc pe cei genetic apropiati lui in situatii mai mult sau mai putin pornografice. Trecem si peste asta.

De unazi vorbeam cu un prieten. Imi facea impresia ca e norrmal... si cu o judecata extrem de rationala. Dupa cum se stie barfele intre barbati sunt mult mai interesante decat cele intre doamne. Scurte si la obiect. Individul a vrut sa imi lase impresia, despre o cunostinta comuna, cum ca neserios, distrus, sclav... si alte atribute (de cartier) asemenea celor mentionate. Bineinteles ca nu am plecat urechea si am facut testarile mele. Cine s-a discreditat... impresarul... :)

Asadar ce inseamna impresia. Impresia inseamna ca nu esti tu, ca persoana valida, capabil sa iti formezi o parere si te lasi dus de nas de alti dobitoci, asemeni tie, pentru a nu iti risca pielea de prea mare valoare si a intelege ce si cum se intampla de fapt.

Eu zic sa lasam impresiile jos! Si sa trecem la treaba!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu